Inscripcions

Data de naixement *
Correu de contacte.
Equip o club al que pertanys.
Guia de talles de la samarreta.
Inscripció a les curses
Descompte de 3€ si fas dues o més curses.
Inclou esmorzar popular.
Inclou botifarrada en arribar.
Si tens algun codi d'inscripció introdueix-lo aquí.
Llicències FEEC tipus C o superior, FCEH o una assegurança que cobreixi l'activitat que estàs realitzant.
Compra tiquets pel dinar
Dinars de dissabte i diumenge en acabar les competicions hi haurà dinar a preu popular fet per Cal Ras. Reserva els teus tiquets.
Preu 6€/persona. Inclou: Paella, beguda i tarrina de gelat.
Preu 6€/persona. Opció vegetariana.
Dinar de cloenda: 10€/persona. Inclou: Espaguetis amb tres salses a escollir, rodó de vedella, postres casolans i beguda.
Dinar de cloenda: 10€/persona. Opció vegetariana.
Compra roba extra
Si voleu comprar roba adicional de la Batega al bac, a més a més de la que ja teniu de regal amb la inscripció ho podeu fer aquí. La bossa del corredor de les curses ja inclou: Canicross: mitjons, Vertical: mitjons i cinta, Sprint, Short i Trail: samarreta tècnica, Voluntaris: bac-samarreta. Afegiu totes les peces de roba que vulgueu i les podreu recollir el cap de setmana de la cursa.

Material oficial de la Batega al bac 2019.

Ordre
Us informem que les vostres dades es tractaran informàticament. L'associació El Batec només utilitzarà aquestes dades per a gestionar la vostra sol·licitud i no les cedirà a tercers. Per a més informació us podeu adreçar al formulari de contacte de la web: http://bategalbac.cat/contact i exercir el vostres drets de rectificació, cancel·lació i oposició.

Pestanyes verticals

Informació de la revisió
Proporcioneu una explicació dels canvis que esteu fent. Això ajudarà a d'altres autors a entendre les vostres motivacions.